Augmenta l'activitat als gimnasos després de festes

INTERVÉ: Joan Requena, coordinador del Complex Esportiu Riembau

De l'operació torrons a l'operació biquini. Els excessos de les vacances han deixat seqüeles al cos i la gent acostuma a aprofitar la il·lusió del nou any per intentar posar-se en forma. És per això que els gimnasos i instal·lacions esportives veuen com augmenten considerablement les altes d'abonats. 

És aviat per parlar de xifres d'inscrits, però en centres com el Complex Esportiu Riembau asseguren que sí, que a partir del 7 de gener augmenta la determinació de fer exercici. Recomanen, però, que a l'horitzó hi hagi objectius realistes i a curt termini. Ja hi haurà temps d'anar més lluny. 

Per fer-ho possible s'ha de començar a poc a poc: escalfar, fer una mica d'exercicis cardiovasculars i de tonificació i més tard ja arribarà el moment de decidir per quin tipus d'activitat s'acaba apostant. Per inicar-se també es recomanen les activitats dirigides

En qualsevol cas els gimnasos insteixen en que el primer pas sempre ha de ser desplaçar-se fins a les instal·lacions esportives. Només allà, amb una mica de força de voluntat, acabarà arribant la resta.Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports