Empaten el primer partit de Lliga Catalana Plata contra el Sant Just (3-3)

Data: 17/09/2022

El Corredor Mató Palafrugell ha debutat, aquest dissabte al vespre, a la II Lliga Catalana Plata. Ho ha fet a la pista del HC Sant Just, d'on ha marxat amb un empat a 3. Els golejadors de l'equip de Cesc Linares han estat Candamio, Castro i Figa.

El Corredor Mató CH Palafrugell s'ha estrenat a la Lliga Catalana Plata amb empat a 3 contra el Sant Just. Com a conjunt visitant, els blanc-i-negres han obert el marcador al minut 13 de partit amb un gol del gallec, Adrián Candamio, en una jugada conjunta amb el xilè Felipe Castro.

Al minut 18 el Sant Just ha tingut la primera opció clara d'empatar el partit, amb un penal que els locals no han aconseguit transformar, enviant la bola al pal. Dos minuts més tard Borja ha perforat la porteria de Xevi Arcas per primera vegada en l'enfrontament (1-1).

Quan faltava un minut i mig per finalitzar la primera meitat del duel, Felipe Castro ha avançat de nou els visitants a l'electrònic amb un llançament des de mitja pista (1-2).

A la represa Edu Fernández ha tornat a igualar el marcador, després que el conjunt local hagués fallat prèviament una falta directa -fruit de la desena falta dels palafrugellencs-. L'empat (2-2) ha durat menys d'un minut, quan Marc Figa ha encertat -de penal- davant Dídac Sánchez (2-3)

La quinzena falta del Palafrugell ha arribat al minut 35 de partit, quan el Sant Just encara no havia arribat a la desena. Falta directa que Arcas ha tornat a aturar de nou. Tanmateix, els locals han marcat -de jugada- pocs segons més tard, tornant a empatar -per tercera vegada- el matx. El gol ha estat novament de l'estic d'Edu Fernández, rematant una assistència de Joan Pujalte (3-3)

Xevi Arcas ha mostrat pit de nou, tornant a aturar una directa, en aquest cas llançada per Pol Macià, fruit d'una targeta blava a Marc Figa. En inferioritat numèrica, els baix-empordanesos han provocat la desena falta dels locals. Aquesta ha estat la primera falta directa que ha xutat Gerard Pujol aquest curs. L'ha aturat Dídac Sánchez.

Destaquem una roda curta de canvis al conjunt visitant amb una banqueta sense la presència de Romà Bancells, Rubén Ruiz ni Álvaro Osorio, així com el debut tant de Cesc Linares com de Mia Ordeig dirigint les seves respectives banquetes.

El pròxim partit que disputarà el Palafrugell en el marc de la Lliga Catalana Plata serà el dia 1 d'octubre a la pista del Congrés.