Es fan amb el derbi i surten de les places de descens directe (2-3)

Data: 07/03/2022

Xut d'energia pel Corredor Mató Club Hoquei Palafrugell en haver guanyat aquest diumenge a la pista d'un rival directe com és el Garatge Plana Girona. Amb el resultat de 2 a 3, els de Xevi Garcia han sortit de les places de descens. Una victòria de molt mèrit, tenint en compte que els jugadors no van comptar amb l'entrenador a la banqueta, el qual està sancionat dos partits.

Una jugada entre Moi Aguirre i Àlex Grau feia avançar els locals al marcador al minut 8 de partit.

Al minut 15 el mateix Grau va veure una targeta blava, però Sergi Canet no va aconseguir transformar la falta directa davant Jaumet Llaverola. Qui si ho va fer va ser, segons més tard, Adrián Candamio, que va posar l'empat a l'electrònic.

Al 23 un brillant Marc Figa va capgirar el resultat decantant la balança cap als palafrugellencs (1-2). A la represa Figa va tornar a trobar-se amb porteria fent l'1 a 3.

La desena falta del Girona va arribar quan faltaven 11 minuts pel final, però la bola aturada continua fallant a l'equip de Xevi Garcia. El capità, Borja Ramon, tampoc va aconseguir superar a Llaverola.

Tampoc ho va fer Raul Pelícano davant Xevi Puigbí, quan va tenir també un xut de falta directa després que Sergi Canet veiés la seva quarta targeta blava de la temporada. Així doncs, el pitxitxi no podrà jugar dissabte contra el Caldes.

El darrer golejador de la tarda va ser Gere Rovira anotant el 2 a 3.

La victòria suposa una bomba d'oxigen pels palafrugellencs, que sumen tres punts contra un rival directe que els treu de les places de descens. Ara són dotzens.