El Club Handbol Garbí crea un himne oficial amb motiu del seu 40è aniversari

Palafrugell

Data: 19/11/2018

INTERVÉ: Narcís Madí, president del CH Garbí

"Sí, sí, sí Garbí" ha estat durant quaranta anys el crit de guerra del Club Handbol Garbí. Ara és també la tornada de l'himne que l'entitat ha estrenat amb motiu d'aquest quarantè aniversari

Amb lletra de Pere Maruny i Oriol Oller i música de Narcís Ferrer, aquesta composició serveix perquè el Garbí tingui per primera vegada un himne oficial. Era una necessitat que el club tenia i que, després de la creació de molts himnes oficiosos per part dels Birres Braves, els aficionats més fidels,  ara es veu satisfeta. 

En aquest quarantè aniversari la junta dircetiva també ha tingut una altra iniciativa original que ha involucrat a tothom d'allò més. S'ha creat un àlbum de cromos en el que hi apareixen totes les plantilles, jugadors i tècnics. La gent ha embogit per trobar els cromos dels seus companys, familiars, coneguts i, fins i tot, de si mateixos. 

El club, a més, ha creat un nou disseny de la samarreta que tots els aficionats poden adquirir per anar a animar al poliesportiu. Una vegada més ve amb el dorsal número 78: l'any de la fundació del Garbí, però també la unió perfecta entre els set jugadors sobre la pista i el vuitè, la grada.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports