Sant Feliu torna a ser una de les seus del MIC Football

El MIC Football 2022 s'està disputant des d'aquest dimecres fins diumenge en més d'una trentena de seus, de les quals onze són baix-empordaneses. Ens hem desplaçat fins a una d'aquestes, en concret, al Camp de Futbol de Vilartagues de Sant Feliu de Guíxols.

Des d'aquest dimecres que la vintena edició del MIC Football ja roda en els més de trenta camps de futbol que acullen els partits de la competició internacional.

Al Baix Empordà són un total d'onze municipis els que estan vivint l'adrenalina del Torneig i fent possible que aquest es torni a celebrar, any rere any, a la Costa Brava.

Sant Feliu de Guíxols n'és una d'aquestes seus, amb el camp de Futbol de Vilartagues com a escenari, refermant així la clara aposta del consistori per l'esport i el turisme esportiu a la ciutat.

Durant els quatre dies que Vilartagues acull enfrontaments del MIC, passen pel camp centenars de persones, entre participants, acompanyants i aficionats d'aquest esport.

Ja són diversos els equips que hi han passat entre dimecres i dijous, però el gran dia esportiu per la ciutat serà dissabte matí, quan s'hi jugaran els quarts de final de la categoria cadet. S'esperen partits on es podrà gaudir del joc d'equips de renom com el Barça, l'Espanyol, el Valencià o Liverpool, entre d'altres.

Ja són molts els nens i nenes gironins que han jugat en anteriors edicions del MIC els que poden dir haver-se enfrontat a importants jugadors com poden ser Neymar, Ansu Fati, Coutinho, Gerard Piqué o fins i tot Leo Messi en el seu moment. Aquest és un dels motius pels quals fa tanta il·lusió jugar aquest torneig als jugadors dels clubs baix-empordanesos. S'enfronten a esportistes dels equips que estan acostumats a seguir per la televisió, i que es podrien acabar convertint en grans estrelles del futbol.

Per tal que els joves ganxons tinguin aquesta oportunitat i visquin aquesta experiència, l'Ajuntament potencia que el club formi part del Torneig. Ho fa pagant-los la inscripció en totes les categories que hi competeixen, que són un total de nou.

El sector de la restauració i hostaleria de la ciutat també es beneficia del pas del MIC per Sant Feliu de Guíxols. Diversos equips hi estan allotjats.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports