El Sol Gironès ja té grup a EBA

El Sol Gironès la Bisbal Bàsquet ha estat un dels grans beneficiats de l'ampliació d'equips a la quarta categoria del bàsquet nacional. Després de la reestructuració de la competició a conseqüència del coronavirus, el Bisbal s'afegeix al Quart fent el salt de Copa Catalunya a EBA. 

D'aquesta manera, la capital de comarca tindrà equip de bàsquet en una de les conferències més potents com és la del territori català i s'enfrontarà a equips d'entitat com el Joventut Badalona, el Mataró Parc Maresme, el Monbus Igualada o el BBA Castelldefels

El Sol Gironès haurà de visitar fins i tot la pista del Sant Antoni Ibiza, a les Illes Balears o anar fins Almozara, a l'Aragó, per enfrontar-se al Patria Hispana

Els representants del club veuen aquest ascens com una oportunitat històrica per tot el poble i esperen treballar de valent per assolir les necessitats esportives que exigirà la categoria. 

La idea del Bisbal Bàsquet és tenir els jugadors referència de la província de Girona per enfrontar-se amb garanties als 33 rivals del seu grup.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports