El CH Palafrugell guanya l'Alcobendas i és segon a OK Plata

Data: 17/02/2024

Victòria per 3-1 del Palafrugell davant l'Alcobendas. Els de Cesc Linares s'han trobat un rival que els ha competit de tu a tu i han impedit als palafrugellencs mostrar la seva millor versió. Els baix-empordanesos han marxat al descans 1-0 gràcies a un gol d'Eloi Matas. Gerard Pujol ha ampliat la diferència, però els madrilenys han retallat distàncies. El mateix Pujol, de falta directa, ha tancat el triomf.

El CH Palafrugell ha guanyat un partit complicat davant el CP Alcobendas. Els visitants han plantejat el partit que s'esperava. Un rival físic que ha pressionat i que ha buscat la porteria d'Arcas només començar. Les primeres ocasions dels palafrugellencs han arribat de la mà d'Osorio amb un xut centrat i un llançament al pal.

Els madrilenys no s'han arrugat i han tingut diverses oportunitats en u contra uns amb el porter local. Les oportunitats més clares, però, han estat a pilota aturada. Primer una falta directa que ha aturat Arcas i després un penal que el porter palafrugellenc ha salvat amb una doble intervenció. Quan el Palafrugell ha estat en inferioritat per una targeta blava han vist la llum. Eloi Matas s'ha creuat la pista amb una diagonal i ha xutat creuat per fer l'1-0 dos minuts abans del descans.

A la represa, ocasions pel Palafrugell i un pal per l'Alcobendas. Els locals han sortit amb la intenció de tancar el partit i, després de diferents ocasions, Gerard Pujol ha marcat el segon de la tarda. A falta d'onze minuts pel final, el Palafrugell ha fet la desena falta i Wally Cuartas ha retallat distàncies. Minuts després, una falta directa de Gerard Pujol ha situat el 3-1 definitiu. Una victòria marcada per l'eficàcia, sumada a la bona defensa i el gol quan jugaven en inferioritat numèrica.

L'Alcobendas ha lamentat els errors en moments puntuals i el fet de trobar-se un gran Xevi Arcas sota pals.

Aquest triomf, sumat a la derrota del Lloret a Alcorcón, deixa el CH Palafrugell segon empatat amb els de La Selva. La pròxima jornada els toca visitar l'Igualada.