L'Espanyol arriba a la final de la Copa Catalunya davant d'un coratjós AEM Lleida

Palamós

Data: 23/08/2019

Intervenen: Salvador Jaspe, Entrenador de l'Espanyol; Roger Lamesa, entrenador de l'AEM Lleida

L'Espanyol es va imposar sense problemes a un AEM Lleida que malgrat la superioritat blanc-i-blava va aguantar competitivament el partit. Les periquites van superar per 2-0  les de la terra ferma i van dominar el partit malgrat que no van generar gaires ocasions de perill.

Paula Moreno, Debora i Julve van intentar donar profunditat a l'equip amb alguna arribada que va ser solucionada per una defensa ben posicionada de les dones de Roger Lamesa.

Moreno obre el marcador

El domini espanyolista va tenir premi al minut 31 de la primera part amb una vaselina de Paula Moreno que va superar Maria Subies.

Amb 1-0 al marcador les dones de Salvador Jaspe es van envalantonar i van apretar la porteria lleidetana ben defensada per una segura Subies que va evitar que les lleidetanes anessin al descans amb un marcador més contundent.

Debora sentencia el partit

A la segona part Jaspe i Lamesa han mogut la banqueta buscant remoure el partit i malgrat que l'Espanyol va seguir dominant les lleidetanes no van perdre la cara al partit anant de menys a més. De fet, les blaves van mantenir opcions d'empatar el partit fins que Debora va frustrar les esperances de la Terra Ferma i va imposar la superior qualitat espanyolista  posant el 2-0 al marcador després d'una gran jugada individual.

L'Espanyol, sabent-se superior, va plantejar el partit amb força rotacions intentant guardar forces pel partit d'aquest dissabte contra el Barça.