El Gran Premium de Gimnàstica Rítmica fa un gran pas endavant en la segona edició

El Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro acomiadarà el juny i donarà la benvinguda al mes de juliol i a la temporada d'esdeveniments d'estiu amb la celebració del segon Gran Premi de Gimnàstica Rítmica. La segona edició arriba amb tot un seguit de novetats, com l'augment del nombre de gimnastes i clubs participants.

El Segon Gran Premi de Gimnàstica Rítmica tindrà lloc al Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro del 30 de juny al 3 de juliol i atraurà enguany a més de 520 gimnastes provinents de gairebé una trentena de països diferents, a més de 90 clubs i una cinquantena d'entrenadors. La seva participació ha estat possible gràcies a l'aposta que han fet des de l'entitat organitzadora d'adquirir una tarima professional.

El dia més assenyalat de l'esdeveniment serà el diumenge 3 de juliol, quan se celebrarà una gala d'exhibició on actuaran les millors gimnastes a escala mundial. També es portarà a terme una classe magistral amb Alina Harnasko, campiona mundial i medallista olímpica a Tòquio 2020.

L'esdeveniment és organitzat per l'associació esportiva Aliança. Aquesta va néixer fa tres anys. D'inici comptava amb 4 gimnastes i ha anat creixent fins al punt que ara en són una vuitantena. L'any 2021 es van federar i estan competint als campionats de Catalunya i d'Espanya al màxim nivell, a absolut, on hi han assolit fites molt destacades.

El fet que Aliança organitzi un torneig d'àmbit mundial a Platja d'Aro suposa un fort impacte econòmic pel municipi. Es calcula que entre gimnastes, entrenadors i famílies, es mobilitzarà més de 1.500 persones que s'allotjaran en hotels, càmpings i apartaments. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports