El Corredor Mató rebrà el Barça Lassa amb ganes de seguir puntuant

Palafrugell

Data: 13/12/2018

INTERVÉ: Xevi Garcia, entrenador del Corredor-Mató Palafrugell

El Corredor Mató Palafrugell rebrà aquesta jornada al Barça Lassa amb ganes de seguir puntuant a casa com fins ara. Els homes de Xevi Garcia, venen de guanyar com a visitants a Vilanova on van donar-ho tot, aconseguint així una victòria 2-8. 

Conscients que l'OK Lliga Plata és una categoria complicada i que qualsevol partit se't pot girar en contra, han seguit treballant durant la setmana preparant el proper partit com a locals.

Garcia treurà dissabte gairebé tots els seus efectius a la pista amb l'excepció del defensa Guillem Ribot, que segueix essent l'única baixa. Ara mateix el Corredor Mató Palafrugell és 2n a la classificació a dos punts del Mataró. El Barça està a la part baixa i ve de perdre a casa seva contra el Manlleu però és un equip amb molta experiència i amb molt bons jugadors que els farà estar al 100 per 100 si volen aconseguir la victòria.

L'equip convida a l'afició a ser un jugador més i sap que de nou s'omplirà el pavelló de patinatge. El partit és aquest dissabte a les 8 del vespre.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports