Amb la vista posada en el partit contra el Lleida després de la derrota contra el líder

Data: 11/10/2021

10 a 3 va ser el resultat final de la visita del Corredor Mató CH Palafrugell a la pista del líder de la Parlem OK Lliga, el Barça d'Edu Castro

Va obrir la llauna al segon minut de joc Matías Pascual, mateix jugador que va anotar un hat-trick. Els de Palafrugell, però, van aconseguir avançar-se al marcador per 1 gol a 2, amb els encerts de Caco Ceschin al minut 6, i de Sergi Canet de penal al 8.

De penals Xevi Puigbí en va aturar un d'Helder Nunes al minut 13, mateix minut en què Nil Roca posava l'empat 2-2 al marcador. A partir d'aquí, els blaugranes ja no van tenir aturador. Helder Nunes va marcar dos gols abans del descans i Matías Pascual, un més.

La segona meitat s'iniciava amb un tercer gol del portuguès al primer minut que seria el 6 a 2 i finalitzava amb el 10 a 3 amb els gols del Barça de Pau Bargalló, el tercer de Matías Pascual, un de Joao Rodrígues i un últim de Sergi Llorca quan faltaven de pocs segons de sonar la botzina.

Pel que fa al gol del Palafrugell en el segon temps, va ser de Sergi Canet al minut 38. Aquest doblet de gols al Palau Blaugrana situen a Canet com el màxim golejador de la Parlem OK Lliga en les primeres quatre jornades de la competició. En porta un total de 9 en 4 partits, un més de Pau Bargalló i que Raül Marín.

El gironí està en un bon moment, després de la gran temporada que va oferir el curs passat, amb un total de 26 gols en lliga i 3 més al Play-off per mantenir la categoria.

Destacar també que en quatre partits ja ha marcat els mateixos gols que fa dues temporades. El 2019-20, primer any que va vestir els colors blanc-i-negres, en va fer 9 en 25 partits.

Ara el Palafrugell és desè amb 4 punts, fruit d'una victòria, 1 empat i dues derrotes. Amb un total de 15 gols a favor i 20 en contra, i amb la vista posada en el partit d'aquest mateix dimarts contra el Lleida Llista Blava d'Albert Folguera.

Els visitants són tercers a la taula amb deu punts i que encara no coneix la derrota. Han empatat amb el Deportivo Liceo i el Noia Freixenet, i ha guanyat a l'Alcobendas i al Manlleu.

El partit tindrà lloc aquest 12 d'octubre a les 12h al Pavelló de Patinatge de Palafrugell.