El Palamós CF guanya 3-0 l’amistós contra el CF Sant Feliu

El Camp Municipal de Santa Cristina d'Aro va ser la seu de l'amistós entre el Palamós CF i el CF Sant Feliu. Un partit on els palamosins van demostrar la seva categoria i van vèncer a un Sant Feliu, que va fer un bon paper durant tot l'enfrontament. Un gol de Gerard Mercader i el doblet d'Adrián Antequera van servir perquè l'equip de Joan Bayona continuï sumant victòries aquesta pretemporada.

El Palamós es va imposar per 3-0 en el seu cinquè partit amistós, aquesta vegada contra el CF Sant Feliu. El degà continua sumant minuts de pretemporada i ho va tornar a fer amb victòria en un partit que es va decidir en l'últim quart d'hora.

Tot i jugar a dues categories inferiors, el Sant Feliu va començar valent, sortint amb la pilota des del darrere i avisant amb xuts llunyans i faltes laterals que mostraven la proposta ofensiva dels de Jordi Amorós. El Palamós va fer mal per banda dreta, amb una centrada enverinada al primer pal i una cursa de Mercader que va acabar en penal. Va ser el mateix Mercader qui es va encarregar d'obrir el marcador des dels onze metres al 25' de la primera.

Després de l'1-0, els ganxons van tenir una doble oportunitat per posar l'empat. Una xilena de Pol Moradell va passejar-se per davant la porteria del Palamós i minuts després el mateix jugador va enviar una pilota al pal des de la frontal. Abans del descans, Muhamed Touray va perdonar el 2-0 davant de David Mundó.

El cansament es va fer notar a la segona part i el Palamós ho va aprofitar per jugar més a camp rival sentenciant el partit quan faltaven 15 minuts del final. Un error en sortida de pilota va permetre a Adrián Antequera posar el 2-0 al marcador i cinc minuts després, el davanter del Palamós va tornar a marcar aprofitant la passada de Brahim.

Una victòria que no va deixar satisfet a l'entrenador

Sí que va sortir content el tècnic del Sant Feliu, ja que malgrat el resultat, durant el partit van sortir les idees treballades durant la setmana.

Els dos equips venien de jugar el cap de setmana, cosa que va permetre veure molts canvis durant els 90 minuts, que van servir per guanyar confiança i provar coses noves de cara l'inici de lliga.

El Sant Feliu començarà la lliga el pròxim 18 de setembre a Hostalric, mentre que els de Joan Bayona iniciaran la temporada el 2 d'octubre contra el Granollers a l'Estadi Municipal Palamós-Costa Brava.