El Palamós perfila la plantilla de la temporada 2018-19

Intervé: Javi Salamero, entrenador del Palamós CF

El Palamós de Javi Salamero no té temps a perdre i ja ha començat a planificar la temporada 2018-19. Ens els darrers dies ja s'han confirmat les primers altes, baixes i renovacions i s'espera que en qüestió d'un parell de setmanes el gruix de la plantilla ja estigui tancat per començar a treballar amb un objectiu molt clar: tornar a Tercera.

El primer capítol, el de les renovacions, és dels més complicats. El nou cos tècnic ha ofert la possibilitat a pràcticament tots els integrants de l'equip de continuar comptant amb ells. Amb el descens a 1a Catalana entenen, però, que molts busquin altres clubs. És el cas confirmat del pitxitxi Marc Medina o el capità David Cano, que deixen l'entitat. Altres com el lateral dret Sergio García, en canvi, ja han signat la seva continuïtat.

Pel que fa a les altes, de moment ja se n'han fet públiques dues. Tots dos són jugadors provinents del Farners: el lateral esquerre Joel Salas i el mitja punta Àlex Fajardo

Un altre element a tenir en compte és el juvenil. Aquells jugadors que ara finalitzen la seva etapa al futbol base també tenen possibilitats de fer-se amb un lloc al primer equip i Salamero els està seguint de ben a prop.

S'espera que al llarg dels propers dies el Palamós pugui presentar un bloc important de cinc o sis jugadors, entre renovacions i noves incorporacions. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports