El Bisbal Bàsquet presenta els 20 equips de la temporada 23/24

250 jugadors i 20 equips són els que té el Bisbal Bàsquet per aquesta temporada. El club ha celebrat una gran presentació al Pavelló Vell on el públic  ha aplaudit a tots els jugadors des de l'escoleta fins als equips sèniors. Una festa del bàsquet on la junta del club s'ha mostrat orgullosa de veure la bona sintonia entre equip i afició. La presentació dels equips de la temporada s'ha fet després de la victòria del Sol Gironès Bisbal Bàsquet davant el CB Octavus per 89-64. Una victòria que els manté líders amb el ple de 9 victòries en 9 partits. 

El Club Esportiu Bisbal Bàsquet ha presentat els 20 equips de la temporada 23/24. El Pavelló Vell de la Bisbal s'ha omplert de gom a gom per aplaudir als jugadors i jugadores de l'equip bisbalenc, en una presentació amb música i una gran il·luminació. Una festa on s'ha demostrat que els més petits, els grans i afició, estan units perquè el club continuï creixent.

Un dia que ha estat d'orgull pels membres de la junta. Han aconseguit que el Bisbal Bàsquet tingui més de 250 jugadors per aquesta temporada i veuen com, més enllà del bàsquet, el club serveix als esportistes per transmetre uns valors per a tota la vida. De cara al futur, un dels somnis és augmentar la presència d'equips femenins i aconseguir que el sènior femení sigui un dels referents a Catalunya. Uns somnis que també són compartits per l'afició i que a poc a poc van fent realitat.

A l'acte hi ha assistit l'alcalde de la Bisbal que ha felicitat el club i on ha fet autocrítica perquè, en els darrers anys, no s'hagi pogut fer un nou pavelló. Un discurs que ha trobat la reacció del públic.

Tot això en una festa on des de l'escoleta fins als equips sèniors han demostrat estar tots en la mateixa línia i on el crit més escoltat ha estat aquest. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports