El Palamós fa el millor inici des de la temporada 1999-2000

El Palamós de Joan Màrmol viu en un núvol amb el millor inici de temporada dels darrers 20 anys. El Degà està en un estat de forma envejable i encara el repte d'igualar aquella ratxa i ser el millor equip que ha iniciat mai una temporada a l'actual Estadi Municipal Palamós-Costa Brava.

Per trobar un 5 de 5 ens hem de remuntar a la temporada 1999-2000 quan el club estava presidit per Dimitri Piterman i l'equip  dirigit per Dimitri Galiamin. Els blau-grocs van començar la temporada amb tres golejades d'escàndol. 5-0 contra el Reus, 0-4 contra el Manlleu i 3-0 contra el Tortosa.

Després va superar per la mínima a l'Espanyol B 0-1 i va tornar a la senda de les golejades amb un 1-5 contra el Vic.  La ratxa va continuar encara un partit més contra el Banyoles per 1-0 abans d'acabar a la jornada set amb un 2-2 al camp del Vilobí.

Aquella temporada del Palamós va ser històrica amb l'ascens a Segona Divisió B, segon per darrere el Barça C amb 73 punts. Per trobar una derrota fins a la jornada 10 on el Degà va perdre 0-1 contra el Balaguer.

Malgrat l'evident satisfacció per unes dades històriques, com ja va demostrar en la seva anterior etapa al club les xifres les xifres les relativitza. És un home que ha signat tant ratxes positives com ratxes negatives i sempre ha volgut fugir de l'eufòria o la depressió col·lectiva. I mé quan tot just hem entrat al mes d'octubre

El cos tècnic del Degà no és aliè a aquestes xifres. EL propi Màrmol va signar un cinc de cinc la temporada 2014-2015 a Tercera Divisió entre les jornades 30 i 34. I el seu segon, Ismael Gil era el davanter centre de l'equip que a l'inici de segle va fer aquell incici fulgurant.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports