El control d'accés a la Lliga de gimnàstica rítmica reuneix 41 clubs a Platja d'Aro

Platja d'Aro ha acollit aquest diumenge el control d'accés a la Lliga Iberdrola de gimnàstica rítmica per a la temporada del 2023. Hi han participat 41 clubs d'àmbit estatal i a destacar, la dotzena posició obtinguda pel CR Sant Feliu, que s'ha erigit en la millor classificació a escala comarcal.

Més de 225 esportistes han mostrat les seves millors composicions per accedir aquesta temporada a la Lliga Iberdrola de gimnàstica rítimica. El control s'ha realitzat al Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro, on només han aconsseguit classificar-se cinc equips a la tercera divisió nacional, en concret, han estat el GC Torrepacheco (Múrcia), CEG Torrejón (Madrid), CDE Moscardó Siglo XXI (Madrid), Gimnástico Loranca (Madrid) i CR Santomera (Múrcia). 

Des de la categoria benjamí i fins a la senior, s'han escenificat exercicis de mans lliures, corda, arc, pilota, maça i cinta. Un jurat expert ha estat l'encarregat d'atorgar les puntuacions, que a escala comarcal han vingut encapçalades pel 120,900 punts del Club Rítimica Sant Feliu (12a posició). L'han seguit els 114,250 del Club Rítimica Palafrugell (26a posició) i els 113,600 del Rítimica Aliança de Platja d'Aro (30a posició).

La tercera divisió de la Lliga Iberdrola està configurada per 18 equips nacionals. La primera fase de competicions està programada per aquest cap de setmana al municipi de Burjassot, a València. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports