El Beach Water Polo Costa Brava porta 320 esportistes a Palamós

Palamós

Data: 04/09/2022

El Beach Waterpolo Costa Brava va tornar a omplir la Platja Gran de Palamós per gaudir de la cinquena edició del torneig. Una cita que enguany ha portat equips de nivell nacional però també vinguts d'Itàlia, el Regne Unit, Emirats Àrabs o Iran. A banda dels partits de la competició, aquest any s'ha tornat a disputar el partit de les estrelles amb alguns esportistes de la selecció espanyola i el partit Waterpolo Ability, per donar visibilitat al waterpolo adaptat.


El Waterpolo va acaparar tota l'atenció del cap de setmana a Palamós. 320 esportistes de 32 equips diferents van disputar la cinquena edició del Beach Water Polo Costa Brava a la Platja Gran de la localitat. Tres dies plens de partits que van omplir de curiosos la sorra de la platja, que van apropar-se a la celebració del torneig. Una modalitat del water polo que permet veure enfrontaments molt ràpids amb molts gols, i que fan gaudir als amants d'aquest esport, però també als que no el practiquen.

Els tres camps permeten veure una gran quantitat de partits durant el dia. Només el dia de dissabte, es van disputar una cinquantena de partits entre les 9 del matí i les sis de la tarda. Una de les cites més esperades de dissabte va ser el partit dels all-stars on hi van participar jugadors del torneig però també internacionals amb la selecció espanyola com Adrià Delgado i Roser Tarragó.

De fet, aquest tipus de torneig serveix als jugadors professionals per començar a preparar la nova temporada.

Un altre dels partits especials del dia va ser el de Waterpolo Ability, que volia potenciar i visibilitzar el waterpolo adaptat.

El torneig creix any rere any, amb equips que han participat en diverses edicions. És per això que de cara les properes celebracions, buscaran ampliar el nombre de camps per fer més gran la competició.

La celebració va demostrar que el Beach Waterpolo Costa Brava s'ha consolidat com un atractiu esportiu a Palamós, portant alguns dels millors jugadors de la competició.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports