Mobilització de l'Esport base i amateur sota el lema Ja N'hi ha prou

INTERVÉ: Joan Ferrer i Pau Campos // Plataforma "Ja n'hi ha prou"

El sector esportiu crea la plataforma "Ja n'hi ha prou" en resposta a les darreres mesures per aturar la propagació de la Covid-19. Clubs i entitats d'esport base i amateur de tot Catalunya s'han unit creant sinergies en aquesta nova plataforma. Reivindiquen el seu desacord davant les noves restriccions en què s'han vist obligats a aturar l'activitat al 100%.

Fa menys d'una setmana que ha nascut la plataforma i aquest dissabte ja han portat a terme el primer acte on estava previst que hi participessin més de 200 mobilitzacions. A causa de les condicions meteorològiques hi ha municipis que ho han ajornat al 16 de gener i altres com a Mataró o a la Bisbal d'Empordà que han seguit endavant tot i el mal temps.

Defensen que l'esport és un bé essencial pels nens i nenes i que en tot moment han complert amb els plans de represa, controls i mesures que s'exigien des del govern. Des de Ja n'hi ha prou demanen diàleg i un pla conjunt i unitari en el qual es tingui en compte els professionals d'esport base que recorden que són els que conviuen diàriament amb els joves esportistes. 

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Esports