El torneig GLTA de tennis Freedom Costa Brava arriba a la tercera edició

El Club Tennis d'Aro ha acollit aquest cap de setmana el torneig GLTA Freedom Costa Brava, un campionat organitzat per la Organització Internacional LGBT de Tennis, que se celebra per tercera vegada al club de la Vall d'Aro. 

A la categoria individual femení va guanyar la polaca Gabriela Korolczuk, que va vèncer per 6-3 i 6-4 a la jugadora americana Reese Arlingotn. El dobles femení se'l va endur la parella formada per les estònies Merit Lookene i Mation Paavel, després de remuntar un 6 a 3 en contra, al guanyar el segon set per 7 a 6 i el supertie-break per 10 a 6. 

La victòria en el masculí l'individual va ser pel romanès Dan Seu en un partit poc disputat on es va imposar a Miguel Ángel Martínez per 6-2 i 6-0. En el doble masculi es van imposar, de nou, Dan Seu i l'holandès, Tarek Atrissi per 6 a 2 i 6 a 4 contra la parella espanyola formada per Ulises González i Miguel Ángel Martínez. 

Per a l'organització de les activitats d'aquest cap de setmana, l'Ajuntament de Platja d'Aro i el Club Tennis d'Aro han col·laborat per primer cop amb el col·lectiu LGBT, Panteres Grogues. 

Des del divendres hi ha hagut diversos esdeveniments paral·lels al tennis, com un torneig de pàdel, una cursa de 5 a 10 km, una excursió senderista des del Riembau, competicions de bàsquet, tennis-taula, vòlei platja, fútbol 7, natació i quidditch. Segons el Gerent del Club Tennis d'Aro, Àlex Manzanera, més de 500 persones han participat als les activitats organitzades durant aquests dies. Manzanera ha remarcat els beneficis que aporta aquest torneig per atraure turistes fora de temporada a Platja d'Aro. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports