La 1a "Sènia Kong Race" atrau més de 700 esportistes a Calonge

La primera edició de la "Sènia Kong Race" ha estat un èxit de participació amb més de 700 esportistes inscrits, els quals han posat a prova les seves habilitats per superar les curses d'obstacles i mantenir les forces fins a arribar a la meta final. Es tracta d'una competició que uneix esport i família en un entorn immillorable al càmping Sènia Cala Gogó.

Calonge ha viscut un cap de setmana ple d'activitats i reptes esportius amb la celebració de la primera edició de la "Sènia Kong Race" al càmping Sènia Cala Gogó, que posa en valor el concepte d'unir esport i família en un entorn idíl·lic al voltant de la natura.

L'esdeveniment ha estat un èxit de participació amb més de 700 esportistes inscrits els quals han hagut de posar a prova les seves habilitats i esforçar-se al màxim per superar cada obstacle i mantenir l'energia fins a arribar a la meta final.

Entre els corredors cal destacar la participació del campió d'Espanya Adrià Puig Ninjaka, el qual ha quedat segon.

També ha comptat amb un convidat especial i exemple de superació personal, la de l'Adnan Almousa, que il·lustra perfectament l'essència d'aquesta competició.

La temàtica de la cursa està inspirada en la selva i els goril·les, afegint un toc d'aventura i emoció que anima als participants a treure el goril·la que porten dins.

Durant aquests últims anys, tant les carreres d'obstacles com la cultura del càmping han experimentat un creixement significatiu, sobretot perquè ofereixen una manera única de gaudir de l'esport i la natura amb la família.

​Crèdits música: NEFFEX - Watch Me

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports