Joan Sastre i Miquel Pumarola, guanyadors del VII Ral·li Platja d'Aro Històric

INTERVÉ: Vicenç Llenas, Clàssic Rent Services

Joan Sastre i Miquel Pumarola amb el seu Mini Cooper han sigut els guanyadors de la 7a edició del Ral·li Platja d'Aro Històric, seguits de Carles Bracons i Miquel Àngel Silva amb el Peugeot 205 GTI. Han ocupat la tercera posició Josep Companyó i Anna Agustí, competint també amb un Peugeot 205.

El Platja d'Aro Històric és conegut per ser la prova més antiga de la Copa Gironina i també per ser la més llarga de la temporada, formada per catorze trams amb un recorregut de 380 km dividit en dues seccions. La segona secció és més complicada, ja acaba sent un tram nocturn. En aquesta edició part de l'itinerari d'aquesta segona secció es va haver de refer a últim moment a causa del mal estat en què el Temporal Gloria ha deixat algunes carreteres per on estava previst passar. En aquest cas, van haver d'anul·lar dos trams de la zona de Susqueda.

La prova està començant a ser coneguda internacionalment. Enguany per primera vegada hi han participat dos equips francesos, dos andorrans i un de Saragossa, i s'ha arribat a un total de 50 equips participants, una xifra a la qual mai s'havia arribat.

La pròxima cursa puntuable per la Copa Gironina de Regularitat 2020 serà el Ral·li Terra de l'Aigua, que està programat pel dissabte 7 de març a Viladrau. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports