Creen la regata de creuers Interclubs Costa Brava

Baix Empordà

Data: 19/02/2018

Intervenen: Xavi Ferrer, CN Sant Feliu de Guíxols

Els principals clubs de vela del Baix Empordà s'han unit per crear la regata de creuers Interclubs Costa Brava, una prova dividida en quatre caps de setmana.El CN Port d'Aro, el CN Sant Feliu de Guíxols, el CN Costa Brava - CV Palamós i el CN L'Estartit, en aquest ordre, seran els amfitrions d'aquesta novedosa competició. 

L'Interclubs Costa Brava neix després d'observar una problemàtica conjunta en el si dels clubs: la manca de participants a totes les regates de creuers que organitzaven. D'aquesta manera, ara cada club aportarà una sèrie de regatistes propis, a més dels que s'uneixin engrescats per la idea d'una ambiciosa competició de diverses proves diferents. 

En el primer any de prova s'estima que seran una quinzena les embarcacions inscrites, una xifra considerable si es té en compte el compromís de participar durant els quatre caps de setmana de proves que han d'adquirir els regatistes.

Cada una de les cites esportives serà de format diferent, feta al gust del club organitzador. Es podrà competir en  format medits, puntuable per la Copa de la Federació Catalana de Vela, i en no medits, obert a tothom. La primera regata serà la del CN Port d'Aro el cap de setmana del 3 i el 4 de març. La competició finalitzarà amb la prova de L'Estartit, on es farà el fi de festa i l'entrega de premis.  
Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports