El Palamós segueix sumant minuts i gols contra el Peralada (2-2)

Palamós

Data: 09/09/2020

INTERVENEN: Pere Espunya i Sergio García, jugadors del Palamós CF

El Palamós segueix acumulant bones sensacions durant aquesta pretemporada. Després de la victòria a Torroella de Montgrí per 0-2 el cap de setmana passat, aquest dimarts el Degà va debutar a casa. Feia mesos que els de Joan Màrmol no jugaven al Municipal i en aquesta ocasió van fer-ho per rebre el Peralada, un Tercera Divisió, contra el que van aconseguir un valuós empat a 2.

De fet, les millors notícies van arribar durant la primera meitat. Només al minut 1 Guillem Cornellà ja havia avançat el conjunt local després d’una recuperació de Toni Rossell. El domini baixempordanès es va mantenir al llarg de la primera meitat fins que Pere Espunya va fer el segon al 35’.

Res a veure amb la segona part.  Canvi pràcticament total dels jugadors sobre el terreny de joc, amb gairebé totes les noves incorporacions sobre la gespa. Començava un partit diferent i la falta de rodatge i minuts junts es va notar. D’aquesta manera, el conjunt xampanyer va acabar igualant el marcador amb gols  d’Adrià Casanova, després d’una greu errada en la sortida de la pilota, i Josu Prieto, de penal. Més enllà del resultat, el partit deixava un altre detall esperançador: Sergio García tornava a trepitjar el camp després d’un any lesionat.

Ara el Degà té encara tres amistosos més per davant abans que comenci la lliga a 1a Catalana el 3 d’octubre: seran contra Malgrat, Quart i Begur.