El Guíxols s'imposa al Vilartagues en un derbi ganxó històric (3-0)

INTERVENEN: Toni Sánchez, entrenador del Guíxols / Jose Cabrera, entrenador del Vilartagues

El Guíxols va fer bona la seva condició de favorit i es va emportar l'històric derbi amb el Vilartagues per un contundent 3-0. Tots els gols van arribar a la segona meitat.

Ambient de gala al Municipal Josep Sunyer i Arxer. Ningú no es volia perdre el primer enfrontament oficial entre els dos clubs de la ciutat i la grada presentava un ple absolut. Germanor entre aficions i igualtat al camp. Primera meitat de control i poques ocasions, la més clara de Brice poc abans del descans.

A la represa canvi de dinàmiques: Ricard feia l'1-0 en una rematada de còrner quan no el marcava ningú. Només deu minuts després, el visitant Lauren veia la segona groga i tot es posava de cara pel Guíxols. Els de Mascanada van sentenciar al 81' amb una gran definició del capità Brice. Encara quedaria arrodonir el resultat final des dels onze metres. L'àrbitre va veure penal en una acció absurda entre el porter del Vilartagues, Alexis, i el local Toumani quan ja s'havia entrat al descompte. Va convertir-lo Sanku

Es confimava així la tendència amb la que han iniciat un i altre conjunt la temporada al Grup 1 de 2a Catalana. Amb un ple de quatre victòries el Guíxols és colíder amb l'Escala, mentre que el Vilartagues ha sumat un punt de dotze possibles.

La cinquena jornada depararà enfrontaments complicats a tots dos conjunts ganxons. El Vilartagues rebrà el Cassà i el Guíxols visitarà el Can Gibert, cinquens i sisens classificats, respectivament.