Expectatives per batre el rècord al 7è campionat de Catalunya de 5 km

Santa Cristina d'Aro

Data: 27/08/2020

INTERVÉ: Jaume Quintana, president del CA Santa Cristina d'Aro // Santi Catrofe, atleta del CA Santa Cristina d'Aro

La pandèmia també està obrint noves oportunitats malgrat les desgràcies que està comportant. És el cas del Club Atlètic de Santa Cristina d'Aro que té l'honor d'acollir el 7è campionat de Catalunya d'atletisme de 5 km. Aquest dissabte 29 se celebrarà la cursa de 5.000 m al municipi amb l'objectiu de batre el rècord de Catalunya d'aquesta modalitat.
És una competició mixta on correran un total de 40 atletes.
Per les circumstàncies actuals s'ha hagut d'organitzar una cursa de format reduït i per tant alguns corredors s'han quedat fora. L'objectiu és batre el rècord tan de la categoria femenina com masculina. Per tant el llistó és alt, i competiran els i les millors corredores catalanes.

La Federació Catalana d'atletisme va acceptar amb ganes la proposta del Club per dur a terme la cursa al municipi. El recorregut de la prova serà urbà i començarà en un recinte tancat on només hi podran accedir els 40 corredors.
L’atleta local Santi Catrofe, actual subcampió de mig fons a Sud-amèrica i membre del Club Atlètic del municipi és una de les promeses per batre el rècord d'aquesta prova de resistència.

Serà la primera vegada que se celebrarà aquest campionat a la província de Girona. Des de l'ajuntament de Santa Cristina estan molt satisfets que la Federació Catalana d'atletisme reprengui la seva activitat al municipi. Tot l'equip de l'ajuntament ha estat lluitant perquè es pogués dur a terme amb totes les mesures de seguretat que demana el PROCICAT i ho han aconseguit.
Ja ha estat un repte organitzar la cursa en menys d'un mes i ara el nou objectiu del club és batre el rècord de Catalunya a Santa Cristina d'Aro.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports