Palamós inicia la 30a Optimist Trophy amb quatre representants locals

Palamós

Data: 14/02/2019

INTERVENEN: Els regatistes Ona Garcia, Antoine Oganezov i Adrià Auladell; els seus entrenadors; i el meteoròleg, Enric Agud.

Palamós ja ha donat el tret de sortida a 30a edició de la International Optimist Trophy que es disputarà fins al 17 de febrer amb un nombre de 550 participants de més de 30 països.

Regatistes i entrenadors ja preparaven veles des de primera hora del matí esperant la primera sortida, aquest dijous a les 12 del migdia.

La regata, de caràcter internacional, té com a representants locals Ona Garcia, Miquel Palomares, Antoine Oganezov i Adrià Auladell. Hauran de competir amb noms destacats del panorama optimist internacional i ho encaren amb il·lusió i ganes de passar-ho bé, amb l'avantatge que coneixen la zona. 

Aquesta és una regata clau especialment per a Ona Garcia, que té com a objectiu entrar a l'equip català per més endavant poder entrar al nacional, pel fet de que li permet competir amb regatistes d'arreu del món.

Catalunya, Espanya, Alemanya, Suïssa, França i Holanda són els països amb més presència en una regata que també compta amb participants d'indrets tan llunyans com Estats Units, Bermudes, Colòmbia, Mèxic i Israel.

Pel que fa al temps, el meteoròleg Enric Agud ha explicat que l'estat del cel és fantàstic i que es comptarà amb la presència de sol tots els dies que dura la competició. Per ara el vent que bufa és garbí, un vent del sud que permet navegar amb tranquil·litat i que és dels millors que pot haver-hi a la Costa Brava en dies de competició. De cara al cap de setmana esperen que segueixi amb la mateixa tònica.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports