La Fundació Esportiva Palamós destitueix Javi Salamero i Albert Déu

Palamós

Data: 13/12/2018


Canvis a l'estructura tècnica de la Fundació Esportiva Palamós. Des d'aquesta entitat que gestiona el futbol base del Palamós s'ha decidit prescindir dels serveis de Javi Salamero, actual entrenador del Palamós Club de Futbol i d'Albert Deu encarregats de la coordinació i direcció esportiva també de la Fundació. Aquest però és el primer canvi d'una reestructuració que afecta el cos tècnic del futbol base de la Fundació.

Javi Salamero va assumir les tasques de coordinador del futbol base quan l'anterior junta del Palamós Club de Futbol va decidir no presentar-se a les eleccions del club i van donar via lliure a la única candidatura que s'havia presentat per gestionar el club. En aquell moment Joan Pau Pérez que presideix la Fundació i expresident del Palamós Club de Futbol va encarregar a Salamero la coordinació dels equips de futbol base en substitució a Gabi Gasca, una tasca que el míster va decidir assumir sense que afectés la seva feina com a entrenador del degà. Albert Déu deixarà de ser també el director esportiu de la Fundció però seguirà dins l'entitat ja que n'és patró.

La Fundació Esportiva Palamós declarava a la ràdio municipal que qui assumirà la feina dels dos tècnics cessats serà Quim Calls, fins ara responsable de la captació de jugadors de la Unió Esportiva Llagostera.Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports