Difícil tornada a la competició pel Palafrugell

Palafrugell

Data: 12/04/2018

Torna l'OK Lliga després de quatre setmanes d'aturada que s'han fet molt llargues pel Corredor-Mató Palafrugell. A l'espera mancada de competició s'hi han sumat les lesions per hospitalització de Pol Vives i fractura a la mà de Marc Brugué

Sigui com sigui, el deure dels de Xevi Garcia és mirar de competir al màxim de les seves possibilitats aquest diumenge a la pista de l'ICG Software Lleida, independentment de les posicions d'uns i altres a la classificació . El Palafrugell visitarà el Segrià des de la penúltima plaça i a tretze punts de la salvació, quan només en queden vint-i-un en joc. Per la seva banda, els lleidatans són cinquens i estan completant un gran curs. 

Si bé a nivell esportiu quatre setmanes sense jugar no han ajudat gaire a l'equip, cos tècnic i jugadors reconeixen que han pogut reflexionar sobre la temporada viscuda i treure'n conclusions. La més optimista és que el pas per l'OK Lliga servirà perquè l'equip maduri i, en cas de que es confirmi el descens al llarg de les properes setmanes, estigui més preparat que mai per intentar tornar a abordar l'ascens a la màxima categoria estatal l'any que ve. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports