El Palamós no passa de l'empat contra el Sabadell Nord (1-1)

Palamós

Data: 14/10/2019

Aquest diumenge es va acabar la ratxa de victòries del Palamós al sisè partit de la temporada. Els de Màrmol van aconseguir un empat contra el Sabadell Nord a l'Estadi Municipal Palamós-Costa Brava.

El degà va anotar gol al minut dos després d'un error infantil de la defensa del Sabadell Nord que va permetre Toni Rossell posar l'1 a 0 al marcador. Amb aquest resultat el Palamós va dominar el partit durant la primera part amb combinacions al mig camp i solvència en defensa.

A la represa, el Sabadell Nord va sortir en tromba sobre al porteria de Quinti per igualar el matx. El Palamós va perdre el control del partit i també va passar a l'atac en un partit que es va trencar al mig del camp.

L'equip del Vallès va generar més perill sobre la porteria palamosina que els locals. El gol visitant va arribar al minut 77 després que Jairo Díaz recollís un refús de Quinti després d'aturar un mà a mà a David López.

La jugada de la polèmica va arribar poc quan un jugador del Sabadell Nord va ser empès per darrera quan es disposava a situar l'1 a 2 al marcador. La tensió va augmentar fins el final en un partit de disputa que podria haver guanyat qualsevol dels dos conjunts.

Màrmol no es va resignar amb el punt i va fer els cinc canvis, però reconeix que els seu equip no va interpretar les necessitats del partit. El tècnic del Sabadell Nord es va mostrar satisfet amb l'empat en un dels camps més complicats de la categoria i després de competir de tu a tu.

El Palamós viatjarà la setmana vinent a Mollet, setè classificat que arriba al matx amb dues victòries als dos últims partits.