Adrià Gabarró s'emporta la regata homenatge a Guido Depoorter

Intervé: Daniel Juscafresa, president del Club Patí de Vela

Guido Depoorter va ser un dels principals impulsors del pati de vela i va morir  aquest setembre amb 94 anys després d'haver dedicat tota una vida a aquest esport. La competició en homenatge a aquesta figura es va dur a terme a Palamós aquest cap de setmana i Adrià Gabarró en va sortir vencedor en categoria absoluta per tercera vegada després d'haver aconseguit el títol el 2008 i el 2013. Per la seva part el net de Guido Depoorter, Alex Depoorter, va guanyar la competició en 'freestyle' mentre que Jaume Borràs va emportar-se el títol en segona categoria.

Aquest any hi ha hagut gairebé 60 participants motivats en gran part pel traspàs del pioner en patí de vela. Els regatistes van venir principalment dels clubs de Barcelona però també hi va haver competidors internacionals. 

Entre els actes celebrats per Guido Depoorter hi ha hagut un sopar dedicat a l'apòstol del patí de vela al Castell de Calonge on  fins a 150 persones van assistir a la presentació del llibre "El legado de Guido Depoorter". 

Per culminar els actes es van llançar les cendres de Guido Depoorter al mar davant el Club de Vela de Sant Antoni i després tots els participants van anar deixant clavells blancs entre dues boies en el seu record. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports