Sant Feliu viu la primera jornada de la Lliga Catalana de Natació amb aletes

INTERVÉ: Josep Maria Esteva, president del Club Aquàtic Xaloc

La piscina de la corxera de Sant Feliu de Guíxols ha viscut la primera jornada de la Lliga Catalana de Natació amb aletes, en la que hi han participat més de 150 participants dels clubs Aquàtic Xaloc, Esportiu Mediterrani i Natació l'Hospitalet. La jornada ha donat pas a la temporada de competició 2018-2019 del departament de Natació amb aletes de la FECDAS. 

La Natació amb Aletes és una especialitat esportiva de la natació clàssica que es caracteritza per tenir una posada en escena molt espectacular gràcies a les altes velocitats i el material que s’utilitza: monoaletes, ampolles d’aire o tubs.

La competició s'iniciava amb les proves següents segons les categories infantil, cadet, júnior i sènior: 100 i 400 en modalitat escafandra; 50 i 800 en superficie de monoaleta i 200 en bialetes. 

Pel que fa a la normativa, enguany no hi ha canvis significatius però sí que hi ha novetats en el que fa referència a la proclamació del campió de la lliga. Aquest any es puntuarà segons la normativa de la CMAS per tal d'igualar la puntuació final. També es farà servir aquesta puntuació per determinar el millor nedador en les categories superiors.

La propera jornada es disputarà el dia 7 de novembre a Barcelona.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports