Molt d’èxit en la cursa Lineal de la Vall d'Aro Circuit Series

S'ha celebrat un any més el projecte Vall d'Aro Circuit Series amb la col·laboració amb Decathlon aquest cap de setmana amb la primera cursa, la Lineal, la qual també és coneguda com la 'Trenca cames'. Aquesta sortida des de la Platja de Torre Valentina de Sant Antoni de Calonge fins a arribar a la Platja del Racó de S'Agaró, un recorregut acumulat per paviment de passeig marítim, corriols de terra, trams d'escala i sorra de platja.

Ricard Boces, el gerent d'sportmadness Catalunya, l'entitat que duu a terme aquesta activitat, afirma que després de dos anys de pandèmia, aquest any s'ha aconseguit doblar la quantitat de participants respecte a l'edició anterior i que les expectatives que hi ha pel que fa a les següents curses són molt bones.

Aquestes activitats, a més serveixen per aconseguir més turisme esportiu a la Vall d'Aro. Gràcies a aquesta prosperitat pel que fa a les curses, l'objectiu principal que l'entitat vol aconseguir és convertir la Vall d'Aro en un referent de les curses de muntanya. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports