Rafa Cabanillas guanya la Copa Marnaton a Sant Feliu de Guíxols

Data: 30/06/2019

Intervé: Mirentxu Vignau, Directora d'Operacions i Logística de Marnaton

La quarta i penúltima prova del Marnaton Edreams s'ha celebrat a Sant Feliu de Guíxols i ha congregat gairebé 1.000 nedadors per completar les distancies de 12 km, 6 km, 1,5 km i KIDS, la categoria per nens. El Marnaton consisteix en 5 proves aquàtiques a llocs diferents de tota la costa catalana i balear i compta amb participants de diferents procedències. 

A la prova reina, el guanyador de la Copa Marnaton ha tornat a ser Rafa Cabanillas, entrenador del C.E. Marnaton, que ha completat el recorregut en 3 hores i un minut. Cabanillas ha aconseguit revalidar el títol fins i tot abans que es disputi la última prova de del Circuit. El segon i tercer lloc han estat per Guille Matas, de l'equip Head swimming, i Mario Guillén, del Club Natació Terrassa.

En categoria femenina, Judith Torras ha pujat a l'esglaó més alt del podi en un temps de gairebé 4 hores. L'han acompanyat Ariadna Bonet, segona, i Mireia Gómez, tercera. Les temperatures han estat de fins a 32 graus a l'exterior i de 21 graus a l'aigua. La Copa fa una parada durant l'estiu i tornarà el 14 de setembre a Cadaqués per acabar amb la dotzena edició de la competició. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports