El Baix Empordà Specials reprèn els entrenaments i es prepara per al MIC Integra

Tot just fa una setmana que han iniciat els entrenaments, però ja presenten un objectiu clar entre cella i cella, competir en el MIC Integra. El torneig, que es celebra a Vidreres, acull anualment els millors jugadors de futbol i de bàsquet amb diversitat funcional. A la comarca, sota la direcció de la Penya Barcelonista de Palafrugell, i amb la col·laboració de les Penyes de Palamós, la Bisbal i Torroella s'hi configura el Baix Empordà Specials, que enguany compta amb 20 esportistes sobre el terreny.

Equip mix d'entre 18 i 40 anys
El dilluns és la data marcada setmanalment al calendari per efectuar els entrenaments, que comencen a les cinc de la tarda a l'Estadi Municipal de Palafrugell. La formació és mixta, i els seus integrants tenen entre 18 i 40 anys. Tots ells provenen de la fundació Vimar o del centre Tramuntana.

Oberts a rebre noves col·laboracions
La temporada pels 18 jugadors de camp i els dos porters s'allargarà, de moment, fins a finals de juny. Més enllà de poder participar en el MIC, la voluntat per part de l'equip tècnic és oficialitzar actes de presentació en diversos municipis de la comarca, efectuar entrenaments setmanals, i emprendre partits amistosos. En aquest sentit, estan oberts a rebre noves col·laboracions.

L'objectiu és participar en el MIC Integra 2022
Després dels primers entrenaments, els dos entrenadors han constatat les ganes i la il·lusió dels jugadors de continuar amb el projecte. Ara és només qüestió de temps i treball veure un any més el Baix Empordà Specials entre els equips participants del MIC Integra 2022.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports