El BCN Boxing Nights omple el Palau d’Esports i Congressos

Júlia Moner

El Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro ha estat la seu del BCN Boxing Nights. Dos dies on la boxa ha fet gaudir els assistents que han aplaudit cadascun dels moviments dels esportistes. Entre els esportistes gent de Platja d'Aro i campions europeus. 


La millor boxa de la Costa Brava s'ha pogut veure a Platja d'Aro. El públic s'ha apropat al Palau d'Esports i Congressos per gaudir d'un dissabte de combats del Torneig BCN Boxing Nights i també d'esportistes professionals. No només hi han participat boxejadors locals, sinó que hi ha hagut una forta presència internacional.

En el cas dels amateurs eren tres assalts de tres minuts amb un de descans, però pels professionals el nombre podia augmentar fins als 12. Moltes categories diferents determinades pel pes dels participants que han fet gaudir al públic amb cada combat. Entre els participants, campions internacionals i aspirants a guanyar a la Velada d'Ibai Llanos.

Una prova que destaca per tenir una alta presència de públic juvenil i familiar. A banda de boxa, hi ha hagut dj's amb música i una zona de foodtruks a l'exterior. El divendres també hi va haver activitat amb exhibicions i tallers. Tot això en un cap de setmana en què la campana ha marcat el ritme a Platja d'Aro.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports