No puntuen però donen la cara (5-8)

Data: 24/01/2022

Derrota amb gust d'haver recuperat les forces i amb rerefons positiu pel que fa a sensacions. El Corredor Mató CH Palafrugell es va enfrontar aquest diumenge al Reus Deportiu Virginias en un duel que va tenir de tot. Des de moments on el Palafrugell es va veure superat per un fort Reus fins a d'altres en què es va veure a un equip visitant gens còmode a pista.

Raül Marín va obrir la llauna al minut 5 de partit. Dos minuts més tard Sergi Canet va posar l'empat al marcador en una magnifica jugada amb Romà Bancells i Marc Figa va aconseguir avançar els locals amb gol de penal al minut 9.

El 2 a 1 a favor se'ls va girar en contra amb els gols de Checo Compagno i de Marc Julià a cinc minuts del final de la primera meitat.

La segona part començava amb la mateixa tònica que la primera: gol del Reus -que va ser el segon de la tarda de Compagno-, seguit de gol del Palafrugell, en aquest cas de Rubén Ruiz, que en porta 3 en 3 partits.

En 3 a 4 tornava a donar esperances als blanc-i-negres, però dos encerts gairebé seguits dels rivals els van desestabilitzar. Sergi Aragonès va marcar el 3 a 5 -sent aquest el seu tercer gol en dos partits- i Raül Marín el 3-6 de falta directa. Dos minuts més tard Aragonès va tornar a veure porteria (3-7).

Moment delicat el que es va viure després del 3-7. Un penal favorable al Palafrugell va acabar amb ensurt. El xut llançat per Felipe Castro va impactar al coll de Càndid Ballart, qui va haver d'abandonar la pista deixant pas a Martí Zapater. Aquest va veure una targeta blava i Ballart va haver de sortir a porteria dos minuts. El xut fruit de la blava va ser un gest impecable de Marc Figa, que va acabar marcant el 4 a 7, però amb molt respecte davant el porter rival.

Destacar també com a nota negativa del partit que durant la primera meitat Sergi Canet va rebre un fort impacte de l'estic del mateix Càndid Ballart al cap. Aquest cop el va fer abandonar la pista sagnant i haver de jugar la resta de partit amb una vena al cap.

Tornant al partit, Marín va marcar de penal el seu tercer gol de la nit quan faltaven 3 minuts de partit. Caco Ceschin va tancar el marcador amb aquest encert de falta directa, que va suposar el 5 a 8 final.

Els homes de Xevi Garcia encaren ara una setmana clau. Diumenge visiten al CP Manlleu. Són rivals directes i tots dos necessiten els tres punts per sortir de la part de baix de la taula.