El Massi-Tactic comença la cinquena temporada amb nous objectius

Torroella de Montgrí

Data: 01/02/2023


El Massi-Tactic Academy pren el relleu del fins ara segon equip amateur que tenia el Club Ciclista Baix Ter, el Catema.cat, i estarà concebut per ascendir promeses catalanes en un període entre sis mesos i dos anys i poder tenir, en un futur, un primer equip format per gairebé la totalitat de ciclistes de Catalunya.

El Massi-Tactic de Torroella de Montgrí, iniciarà la cinquena temporada a l'elit mundial del ciclisme femení de carretera amb un equip format per 12 ciclistes que participaran en un total de 37 curses fins al setembre vinent. La primera es farà aquest diumenge 5 de febrer a la Volta a la Comunitat Valenciana.

Una nova temporada que comença amb 3 propòsits principals: professionalitzar-se al 100%, competir al màxim nivell per consolidar-se a Espanya i a Europa i transmetre a la societat l'empoderament de la dona en el ciclisme femení.

Gràcies a la creació del Massi-Tactic Academy, el primer equip femení del Club Ciclista Baix Ter el componen fins a 4 ciclistes catalanes, de totes maneres, s'espera que en el termini d'un o dos anys, es pugui aconseguir el 80% de corredores catalanes.

El Massi-Tactic Academy pren el relleu del fins ara segon equip amateur que tenia el Club Ciclista Baix Ter, el Catema.cat, que en els últims anys ha estat un equip de trampolí en què permetia créixer a les esportistes novelles per després fer un salt a altres equips de categories superiors.

Ara, el seu objectiu també inclou, en un futur, tenir un pressupost 100% professional i així poder ser l'equip objectiu de les corredores.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports