Sant Feliu de Guíxols inaugura la primera edició de la secció de Rem Llop de mar

Nervis acumulats, participants preparats i molt d'esforç, així va ser com va definir-se la primera edició de la regata de Sant Feliu de Guíxols que va celebrar-se aquest dissabte al municipi, la qual porta el nom de Bandera de Sant Feliu.  

Els participants van ser dues embarcacions, la local del Club de Rem Llop de Mar anomenada s'Adolix i l'embarcació s'Alguer 29 del Club de Rem Palamós.

El fet de ser la primera edició de la secció de rem de Llop de Mar, va fer que es convidés al grup Palamosí per tal d'inaugurar aquest acte com a oficial al municipi.

L'acte va tenir lloc a la badia de Sant Feliu de Guíxols, concretament a les 17 de la tarda. Es basa en una competició cronometrada de dues embarcacions dintre d'un circuit circular.

Pel que fa a les embarcacions participants, el Club de Rem Llop de Mar neix de la voluntat social i esportiva de l'associació de nàutica popular Llop de Mar, té la intenció de potenciar l'esport i el rem de banc fix en un fantàstic entorn natural.

El club consta de 3 equips, basats en la intensitat d'entrenament, i periòdicament realitzen sortides d'iniciació per tothom qui vulgui tenir un primer contacte amb aquest esport. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports