El CP Cristinenc clou la temporada amb més d'un centenar de patinadors

El Club Patí Cristinenc ha celebrat una nova edició del Festival que organitzen cada any per cloure la temporada. Enguany els xous giraven entorn de diferents professions i hi han participat més d'un centenar de patinadors.

L'espectacle d'aquest 2022 portava per nom 'Quan sigui gran...', i les patinadores del Club Patí Cristinenc han escollit professions com la pastisseria, el periodisme, la investigació, la pintura o la química per representar-les durant el xou de final de curs. Aquest s'ha tornat a realitzar després de dos anys de pandèmia, i ho ha fet amb un munt de nous i noves participants, i és que enguany el club ha notat un increment del nombre de patinadores, arribant a ser més d'un centenar i formant així una gran família sobre rodes.

El Club té els seus inicis a la pista del Casal Popular, als anys setanta, quan era una secció del Club d'Hoquei. Es va constituir com Club Patí Cristinenc l'any 2002 amb l'objectiu principal de promocionar la pràctica del patinatge artístic per a totes les edats en la modalitat de patinatge lliure i xou.

És un dels grans atractius esportius del municipi i com a entrenador hi tenen en Dídac Garcia. Patinador de vuitanta-cinc anys que en tota la seva trajectòria professional ha ensenyat a anar sobre patins a centenars de nens i nenes gironins.

Amb la seva edat encara continua sobre rodes, sent entrenador d'hoquei patins i patinatge artístic en vuit municipis de la província de Girona. També participa en els xous que preparen durant el curs.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports