Josep Juanola guanya la XVII Marxa BTT Es Pollastre

INTERVÉ: Quico Amador, president AE Matxacuca

Josep Juanola, de l'equip Edibikes, va ser el primer en completar la XVII Marxa d'Es Pollastre. Juanola va recórrer els més de 41 quilòmetres amb sortida i arribada a Santa Cristina d'Aro amb un temps de 2:05:14. 

La marxa comptava amb dues distàncies traçades al massís de l'Ardenya. Sa Gallina era el recorregut curt, amb 26 km, i Es Pollastre en tenia 15 més, un total de 41. Entre les dues curses l'Associació Esportiva Matxacuca, organitzadora de l'esdeveniment, va aconseguir reunir uns 200 ciclistes. 
 
A Josep Juanola el van acompanyar al podi Rubén Guerrero i Manel del Río, a tres i 18 segons respectivament del primer classificat. De fet, però, els més ràpids van ser Pierre Lenaour, Jordi Falgueras i Eduard Ayats, i és que anaven en E Bike, és a dir, duien ajuda elèctrica. Els dos primers van baixar de les dues hores. Mentrestant, a Sa Gallina va imposar-se Beni Montero, amb 1:14:32, seguit de Joan Jiménez i Fabricio Do Larios.  

La marxa  BTT Es Pollastre és una de les més populars i amb més participació de les comarques gironines, tot i que enguany va coincidir amb tres curses ciclistes més a la província, fet que va fer reduir el nombre de participants. Tot i així abans de començar la jornada ja tenien 150 incrits online i presencialment se n'hi van sumar una cinquantena de persones més.

L'apunt divertit de la jornada el deixava el premi del Pollastre, consistent en un pernil. Se l'emportaven tots aquells que aconseguien superar una pujada secreta sense posar el peu a terra.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports