El Corredor Mató Palafrugell planta cara però cau davant el Liceo Coruña

Data: 23/10/2017

Derrota plantant cara i amb el cap ben falt contra un dels monstres de la categoria. El Corredor Mató Palafrugell va perdre 3-5 contra el Liceo en un enfrontament per créixer i ser conscient del que implica està a la màxima divisió de l'hoquei estatal.

Els homes de Xevi Garcia no van perdre la cara al partit malgrat que el marcador es va anar abultant a mesura que passaven els minuts.
El Liceo va sortir avisat que el CH Palafrugell lluny de complir el tòpic de ventafocs de la categoria és petit però malparit. Pista petita, difícil i amb un públic que està a sobre.

Els blanc-i-negres van aconseguir mantenir la porteria a 0 fins al minut 17 però no va evitar anar al descans amb un 0-2 en contra. A la represa va arribar un gol més dels gallecs però llavors el Palafrugell va retallar distàncies i semblava posar-se de nou al partit. Amb l'1-3 els gallecs van prémer l'accelerador situant-se en un impossible de remuntar 1-5 i aquí va sortir l'orgull empordanès. Els homes de Xevi Garcia van gaudir dels seus millors moments posant contra les cordes el joc gallec i arribant al 3-5 final.

Amb l'equip bolcat a l'atac, el tècnic blanc-i-negre va veure una targeta vermella molt protestada i el Liceo encara va tenir alguna oportunitat abans del xiulet final.