El Bisbal Bàsquet s'imposa al Santfeliuenc per 62 a 49

INTERVENEN: Cesc Senpau, entrenador del Bisbal Bàsquet; Pau Soler, capità del Bisbal Bàsquet

Nova victòria del Bisbal Bàsquet a la Lliga EBA, que s'ha imposat al Santfeliuenc per 62 a 49. Els rivals van entrar molt fort al terreny de joc, una proposta que va agafar per sorpresa els de Cesc Senpau. Això es va traduir en una primera meitat molt igualada i amb un marcador molt baix. De fet, a la mitja part els jugadors marxaven al vestidor amb un resultat de 25 a 20.

A la represa, en un primer moment semblava que el partit es desenvoluparia amb la mateixa dinàmica, però els baixempordanesos van pitjar l'accelerador, en un últim quart en què van saber imposar el seu joc i demostrar de què són capaços. Una victòria molt treballada que ha posat en valor el seu entrenador.

Un partit on no ha jugat Xavier Torrent, un dels pilars anotadors de l'equip, que arrossegava molèsties al bessó. Cesc Senpau ha preferit reservar-lo per la marató de partits que haurà d'afrontar l'equip els propers dies. Aquest dijous contra el Mataró, dissabte contra l'Andratx, i dijous següent contra el Quart. Tres partits seguits, ajornats a causa de la covid, i pels quals el tècnic voldrà disposar de tots els efectius possibles. Pau Soler, capità del Bisbal Bàsquet, ha valorat el treball conjunt de l'equip a l'hora de superar reptes com els del partit d'aquest cap de setmana.

Onzena victòria de la temporada que deixa els bisbalencs a la quarta posició de la taula de classificació amb 25 punts, a només 5 punts del líder i amb dos partits menys.