Objectiu complert: el Caldes continua sense guanyar a Palafrugell

Les dues darreres jornades pintaven complicades pel Corredor Mató, que havia de fer front a partits clau com són visitar la pista del Girona o rebre al Caldes, i a més, fer-ho sense entrenador a la banqueta. Tanmateix, han aconseguit aguantar amb aquesta pressió i imposar-se als dos equips, sumant així sis punts de vital importància en la lluita per la salvació.

Al Caldes s'hi han imposat aquest dissabte amb un resultat de 2 a 1. Si bé és cert que el conjunt rival va generar més ocasions, Xevi Puigbí va estar impecable i els palafrugellencs van tenir més encert de cara a porteria.

La primera part semblava acabar-se sense gols, però Marc Figa va obrir la llauna amb gol de penal quan faltava menys d'un minut per anar al descans.

El capità, Borja Ramon, va allunyar els locals marcant en 2 a 0 al minut 42 de partit en una jugada amb Adrián Candamio.

Quan faltaven dos minuts pel final, el pitxitxi calderí, Xavi Rovira, va marcar l'únic gol dels visitants. El Caldes mai ha aconseguit vèncer a Palafrugell.

Els tres punts obtinguts aquest cap de setmana treuen als de Palafrugell de la zona implicada en el descens. Han escalat dues posicions, de la dotzena a la desena, amb un total de 18 punts.

El dissabte visitaran el pavelló Joan Ortoll de Calafell.