Hugo Figueres i Blanca Marquez són els guanyadors de la 6a Marató de les Vies Verdes

Girona, Quart, Llambilles, Cassà de la Selva, Llagostera, Santa Cristina d'Aro i Platja d'Aro. De la muntanya al mar, La Marató de les Vies Verdes que ja arriba a la seva 6a edició ha reunit a més 1.500 corredors d'arreu del territori que han participat simultàniament des de diferents punts d'aquest recorregut.

Els primers a arribar a la meta han estat els de la prova de 10 km amb sortida a Santa Cristina d'Aro. El guanyador amb un temps de 34 minuts i 6 segons ha estat Mathieu Feutrier. La primera dona, Anna Batlle del club gironí Geieg, amb 39 minuts i 53 segons.

Pel que fa a la prova de 21 km amb sortida a Llagostera, el primer en arribar a la meta ha estat Carles Montllor del Cornellà Atlètic amb un temps d'una hora i 11 minuts, Anna Gual s'ha posicionat en el primer lloc en la categoria femenina aconseguint un temps de tan sols 1 hora i 36 minuts.

Des de Cassà de la Selva i amb 30 km per endavant fins arribar a Platja d'Aro, Jordi Uro del Club Atlètic Torelló ha estat el primer a creuar la línia de meta. En 44a posició a arribat la primera dona, Vanessa Perez amb un temps de 2 hores i 12 minuts.

El gran guanyador de la Marató de 42 km ha estat Hugo Figueres d'Esports Truga. Hi ha arribat cap a la dotze del migdia amb un temps de 2 hores i 44 minuts. Amb només 35 corredors al davant, la primera dona a arribar ha estat Blanca Marquez del Club Atletisme Girona amb 3 hores i 28 minuts.

La prova celebrada aquest diumenge ha estat la segona d'un circuit d'un total de quatre maratons disputades en vies verdes al llarg de l'estat espanyol. El 24 de maig se celebrarà a Madrid i el 15 d'abril a Ojos Negros, a Aragó.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports