El Club Twirling Platja d’Aro organitza la primera competició de la temporada de la FEBD

La primera competició del 2024 de la Federació Espanyola de Balls Esportius s'ha fet a Platja d'Aro. El Club Twirling Platja d'aro ha estat l'amfitrió d'una prova que ha reunït 25 equips d'arreu l'estat. Des del club n'han fet una valoració molt positiva, tan pel que fa a l'assistència de públic com a resultats obtinguts. Han estat molts mesos de feina per poder organitzar una competició d'aquest nivell al Palau d'Esports i Congressos. 

El Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro ha acollit la primera competició de Twirling de la federació espanyola de la temporada. Ho ha fet amb l'organització del club Twirling Platja d'Aro. La competició ha comptat amb una vintena d'equips d'arreu de l'estat. Del club de Twirling Platja d'Aro han participat cinc esportistes i han aconseguit una cinquena posició i diferents podis.

Aquesta prova, conjuntament amb el campionat d'Espanya, són les que determinen si les esportistes poden accedir als campionats internacionals. A la pista s'hi han vist actuacions individuals i en format duo. Totes elles han rebut el suport del públic que ha omplert les grades del pavelló durant els dos dies de competició.

En totes les esportistes i entrenadores, s'han pogut veure cares de nervis abans de cada actuació. Darrere dels dos minuts d'exhibició hi ha molta feina al darrere.

Per aquest 2024, el club Twirling Platja d'Aro té una competició cada mes fins al juny.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports