Negociacions obertes pel trasllat de la UE Llagostera al camp de futbol de l'Estartit

Torroella de Montgrí

Data: 24/02/2021

La Unió Esportiva Llagostera podria jugar en un futur al camp municipal de futbol de l'Estarit. Ho ha anunciat un comunicat emès aquest dimarts per l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, l'Entitat Municipal Descentralitzada de l'Estartit i el club esportiu gironí. En concret, el document exposa la "possibilitat de traslladar la seu social i també esportiva" del Llagostera a la població baix empordanesa.

Primeres converses
De moment les converses entre els agents implicats es troben en un "estadi molt embrionari", encara que l'Ajuntament de Torroella i l'Entitat Municipal de l'Estartit valoren amb bons ulls l'oportunitat presentada pel club. Tot i això, s'abstenen de fer declaracions i es limiten a confirmar que avui dia "s'està avaluant".

A segona B
La Unió masculina de Llagostera juga actualment a segona divisió B de la Lliga espanyola de futbol, i és el camp del municipi de 8.600 habitants que acull els seus partits. Ara, per seguir creixent el club ha posat el focus a l'Estadi de l'Estartit.

Avantatges presentades per les dues parts
Segons el comunicat, l'establiment del Llagostera al municipi del Baix Empordà "representaria una oportunitat pel que fa a dinamització esportiva, promoció econòmica, desestacionalització i projecció exterior". Pel que fa al club, "el trasllat els permetria créixer a l'àmbit professional, social i econòmic i garantir, així, la seva viabilitat".

Dues temporades a segona divisió espanyola
Amb Oriol Alsina capitanejant la banqueta, la Unió Esportiva Llagostera va passar de jugar a Segona Regional, durant la temporada 2004-2005, a viure sis ascensos fins a arribar a Segona Divisió espanyola, l'any 2014. Així, durant dues temporades es van mantenir en aquesta categoria i van esdevenir el municipi menys poblat dels Països Catalans a tenir un equip professional. Actualment, es troben a segona divisió B i es situen en sisena posició de la taula.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports