Atilla i Perelló ja lideren la regata internacional Optimist Trophy de Palamós

Palamós

Data: 15/02/2019

Martin Atilla i María Perelló es van imposar durant les primeres proves de la regata internacional Optimist Trophy que s'està celebrant a Palamós. Atilla i Perelló que van guanyar l'any passat la competició ja lideren aquesta 30a edició en les categories masculina i femenina.

Atilla que ja partia de preferit en la categoria masculina després de guanyar el títol el 2018 i després de la primera de quatre jornades de proves a la badia de Palamós torna a ser líder absolut després de guanyar les 3 proves que es van disputar ahir dijous durant la jornada inaugural. En el seu cas competint en el grup groc i sent el millor tant de grup com de tota la regata. Amb aquesta puntauació el jove afronta avui les rondes classificatòries amb les millors garanties.

L'irlandès Rocco Wright és qui segueix l'estela d'Arilla a 3 punts després d'un 2-1-3 en el grup blanc i sutant-se en segona posició de la general.

Maria Perelló és a més de líder de la categoria femenina, tercera a la general absoluta a només 5 punts del líder. La dobla campiona del món va demostrar ahir el seu alt nivell amb un 4-3-1 al grup verd i col·locant-se en posició de podi després d'Atilla i Wright.

El vent va permetre que el Comitè de Regates pogués donar les 15 sortides previstes, tres per cadascun dels grups. Meteorològicament la jornada va ser perfecta amb vent de Garbí suau a l'inici de les proves,entre 8 i 9 nusos i a mesura que avançava la jornada va pujar fins els 15-16 amb pics de 20 nusos.

Aquest divendres al s'ha tornat a la competició amb 3 noves mànigues que definiran la fase final que es disputarà durant el cap de setmana