El Corredor-Mató, imparable, s'imposa al líder i ja és segon de l'OK Lliga Plata (3-1)

INTERVÉ: Xevi Garcia, entrenador del Corredor-Mató Palafrugell

El Corredor-Mató Palafrugell és, possiblement, l'equip més en forma actualment de l'OK Lliga Plata. Després de les dues victòries consecutives a La Corunya en la Copa de la Princesa, títol que es va presentar a l'afició, i el campionat regular s'observava un canvi de dinàmica que es va confirmar aquest dissabte. Els palafrugellencs es van imposar al líder indiscutible de la categoria, el Mataró

Les arrencades tant de la primera com de la segona meitat van ser crucials. Als dos minuts de joc Guillem Ribot feia el primer, resultat que es mantindria fins al descans. A la represa, un minut i escaig després de començar a jugar Pol Vives feia augmentar la distància al marcador. Al cap de poc Àlex Cantero escurçava diferències, però aquesta vegada els locals van saber lligar el resultat i el van tancar, ja al darrer minut, amb una falta directa convertida per Ferran Garcia

Després de setze jornades són tres els equips que empaten a 29 punts a la segona posició, lluitant per una plaça d'ascens a OK Lliga.  Es tracta del Palafrugell, el Taradell i el Manlleu, que són, en aquest ordre, els dos propers rivals dels homes de Xevi Garcia.