La Fundació Esportiva Palamós ja compta amb dos grups de futbol femení

Palamós

Data: 11/03/2020

Intervenen: Guillem Costa, coordinador del futbol femení / Cristina Molina, entrenadora

El nom de la Fundació Esportiva Palamós ara també es llegeix en femení. Fa poc més d'un mes que es va crear l'equip femení arran de detectar una necessitat real al mercat i ara ja són dos grups, un de futbolistes majors d'edat i l'altre per sota dels 18 anys. Consideren que el projecte ja és un èxit pel sol fet d'existir, però des de la fundació aspiren a fer-lo més gran, consolidar-lo i si és possible, federar-se de cara a la temporada vinent per començar a competir. 

L'esperit del femení es basa en aprendre i encomanar els valors intrínsecs de l'esport per sobre de la competitivitat o l'exigència esportiva.

Actualment els dos grups entrenen un cop per setmana, però no descarten ampliar horaris si el projecte segueix creixent. Amb aquesta aposta pel futbol femení la Fundació Esportiva Palamós obre la porta a que les palamosines tinguin també el seu espai on jugar a futbol, tal i com ja passa en altres municipis de la comarca com Palafrugell, Castell-Platja d'Aro, Calonge i Sant Antoni o l'Estartit. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports