170 participants a la Marxa Popular 'MapVall' de Vall-llobrega

Després de dos anys Vall-llobrega ha tornat a celebrar la MapVall, una marxa popular que té tres dècades d'història i que ofereix dos recorreguts per les Gavarres orientades al mar.

La MapVall és una marxa popular no competitiva que va esdevenir durant el matí de diumenge pel massís de les Gavarres. Organitzada per l'Ajuntament de Vall-llobrega, és una de les marxes amb més història i tradició de la comarca del Baix Empordà. Es porta celebrant les darreres tres dècades, amb l'excepció dels últims dos anys, a causa de la pandèmia. Enguany s'ha celebrat més tard de l'habitual.

La MapVall es pot fer tan corrents com caminant i ofereix dos recorreguts que enguany han realitzat un total de 170 persones mentre gaudien de l'entorn de les Gavarres.

La marxa curta, de 8 km, és de nivell fàcil per a tota mena de marxaires i corredors. El recorregut de la marxa llarga, en canvi, consta de 14 km i també té més desnivell i passa per més corriols. Tanmateix, el nivell és moderat per a la gent que sol caminar o córrer la muntanya habitualment. Aproximadament el 10% de la marxa esdevé per asfalt, un 35% per pista o camí de terra i un 55% per corriols.

La sortida i arribada s'ha situat a l'Espai Polivalent de Vall-llobrega, per on han anat sortint i arribant de manera esglaonada els gairebé 200 participants. D'avituallaments se n'han instal·lat dos al llarg dels recorreguts. També s'ha donat esmorzar i un obsequi de record a l'arribada.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports